login
P-detachering, detacheren van talenten met (en zonder) een beperking< Tilburg

P-detachering is een onderdeel van de Diamant-groep. De Diamant-groep heeft jarenlang ervaring in het detacheren van honderden talenten met een beperking bij reguliere werkgevers.

Over ons

Met de komst van de Participatiewet (vanaf 1 januari 2015) zijn gemeenten en UWV verantwoordelijk voor begeleiding en bemiddeling van kandidaten met (en zonder) een beperking naar een baan.

De Diamant-groep heeft als missie: Het bijdragen aan de participatie in werk van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt om zo te komen tot een inclusieve arbeidsmarkt. Als partner voor gemeenten en UWV en als specialist in de begeleiding van talenten met een beperking verwachten we met P-detachering de werkgevers die deze groep werk willen bieden maximaal te kunnen ontzorgen.

P-detachering maakt voor deze dienstverlening - de contracten met werkgevers en kandidaten - gebruik van haar dochteronderneming BV 18k-Flex.
BV 18k-Flex hanteert de ABU-cao voor de medewerkers en voldoet aan de strenge eisen van de NEN-norm voor uitzendbedrijven. Dit is een onafhankelijk betrouwbaarheidskeurmerk voor alle ondernemingen die arbeidskrachten ter beschikking stellen aan derden.